Welzijn

Welzijn

Beste,

In en rond Sint-Jans-Molenbeek zijn er heel wat welzijnsorganisaties actief. Om jou op weg te helpen in dit zorgaanbod, werkten de scholengemeenschaps-instelling 1080 en Brede School Molenbeek samen aan een welzijnsbrochure. De brochure is gericht aan professionals die werken met kinderen van 2,5 jaar tot en met het 6e leerjaar in Molenbeek. De brochure kan je hier downloaden.

In deze brochure vind je een overzicht van de belangrijkste organisaties uit de sociale kaart in en rond Molenbeek. De brochure moet ervoor zorgen dat je als professional gemakkelijker weet naar wie je kan doorverwijzen of met welke organisaties je contact kan opnemen voor een bepaalde vraag. Op deze manier willen we jou ondersteunen in de zoektocht naar de juiste hulporganisaties.

Om een geografisch overzicht te krijgen op de welzijnsorganisaties in de buurt van jouw school/organisatie kan je gebruik maken van de google-maps kaart die bij deze welzijnsbrochure hoort. De organisaties zijn op de kaart ook weergegeven per thema.
Link naar de kaart: https://bit.ly/welzijnskaart.De brochure en de kaart worden elk jaar nagekeken en verder aangevuld. Laat het ons dus zeker weten als je fouten opmerkt en/of interessante aanvullingen hebt.

Veel succes ermee!

Scholengemeenschapsinstelling 1080 & Brede School Molenbeek

Welzijnsbrochure