PASPARTOE

PASPARTOE

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel. Met deze pas kan je punten sparen door deel te nemen aan tal van sport-, cultuur- en jeugdactiviteiten. Met een Paspartoe aan kansentarief krijg je naast voordelen ook allerlei kortingen op activiteiten en evenementen van Paspartoe-partners.

Punten sparen met Paspartoe

Met de Paspartoe kan je punten sparen door deel te nemen aan tal van sport-, cultuur- en jeugdactiviteiten. Genoeg punten gespaard? Ruil ze dan om voor leuke voordelen bij een Paspartoe-partner naar keuze.

​Punten sparen
De volledige lijst van activiteiten waarvoor je punten kan sparen vind je in deze lijst.

Punten omruilen
De voordelen worden regelmatig aangepast, je vindt ze terug in dit overzicht.


Kortingen via Paspartoe aan kansentarief

Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming (het vroegere omniostatuut) kunnen gratis een Paspartoe aanvragen. Met deze Paspartoe aan kansentarief krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met € 16 betaal je altijd € 2 . Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Paspartoe-korting VGC-sportdienst:
Deelname aan VGC-sportkampen aan € 10 per kamp. Opgelet: het aantal plaatsen aan reductieprijs zijn beperkt
Aankoop van SNS-pas aan € 9 (2 periodes) of € 6 (1 periode)

Paspartoe-korting BBJJA
Abonnement 12 maanden aan € 70

Waar kan je jouw Paspartoe laten aanmaken? Hoeveel kost dit? Waar kan je hem gebruiken? Welke omruilvoordelen zijn er? Een antwoord op al deze vragen vind je terug op de website van Paspartoe.

  • ,
  • De Paspartoe kan je laten aanmaken in Muntpunt, bij GC De Platoo, bij GC De Vaartkapoen of bij één van de andere Gemeenschapscentra.
Website