Zomer- KINDERVAKANTIE ZOMER 1-5 AUGUSTUS 2022

Zomer- KINDERVAKANTIE ZOMER 1-5 AUGUSTUS 2022

Het is weer zover! De inschrijvingen voor onze kinder- en tienervakanties gaan van start op maandag 17 januari vanaf 9:00.
(Dit formulier staat al online vanaf 11/01! Dit is alleen voor de mensen die ons vorig jaar gesponsord hebben na de annulaties. Zij hebben van ons een brief gekregen. We weten het, onze kampjes zijn zoooo cool, wachten is moeilijk maar alleen de inschrijvingen na 17/01/22 om 9:00 uur worden aanvaard)

Zin in een spetterende week waarin we de dieren verzorgen, zelf ons potje koken, vuurtjes stoken, buiten ravotten? Ben je of word je 8, 9 of 10 in de zomervakantie 2022 dan is deze vakantie iets voor jou.

Elke boerderijdag begint om 9 uur.  We starten met een ochtendspel en een toneeltje in thema. Wat het thema wordt houden we nog even geheim maar een invasie van aliens, een reis rond de wereld of terugkeren in de tijd van de Neanderthalers kan allemaal.
Iedere voormiddag verzorgen we de dieren en koken we ons eigen middageten. Verwacht je aan echte haute cuisine!
In de namiddag spelen we een groot themaspel of gaan we op uitstap. De dag eindigt om 17 uur. (opvang = 8u - 17u30 )

 

Belangrijke info bij het inschrijvingsformulier:

Alle inschrijvingen verlopen online en u betaalt direct via ons inschrijvingssysteem,
Per kamp worden er 35 kinderen toegelaten. Eens dit aantal bereikt is, zal het systeem geen betalingen meer aanvaarden. Indien u graag op de wachtlijst terecht komt, kan u een mail sturen met daarbij de vermelding van:

gsm-nr. contactpersoon en e-mail
welk kamp
gegevens van uw kind (naam, voornaam, geboortedatum, veggie of niet, allergieën, bijzondere noden (ADHD, Diabetes, hoog sensitief etc...)

Het Neerhof werkt inclusief en wil ook kinderen met bijzondere noden de kans geven om aan een kamp deel te nemen. Vermeld eventuele noden bij de opmerkingen van het inschrijvingsformulier. Met de begeleiding wordt steeds gezocht naar een goed evenwicht binnen de groep.

Tarieven: 

Deze week kost 135 euro, maaltijden en een superbegeleiding inbegrepen. (120 euro voor 2de kind van hetzelfde gezin, vanaf 3de kind 105 euro)
Krijgen jullie een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit? *
Bijvoorbeeld RVT, OMNIO, VIPO, Paspartoe-kansentarief, ... Dan kan je ook bij ons het 'sociaal tarief' aanvragen.
Als je niet alles in 1 keer kan betalen, dan mag je het bedrag ook in 3 keer betalen. Je eerste betaling moet minimum een derde van het totaal zijn.

Locatie

Het Neerhof vzw Neerhofstraat 2 1700 Dilbeek
Tel. 02 569 14 45 
info@neerhof-vzw.be
 

Leeftijd

Vanaf 8 t.e.m. 10

  • Betalend,
  • Maandag 01/08/2022 Van 09:00 Tot 16:00. Activiteit loopt tot 05/08/2022
  • Zomer- KINDERVAKANTIE ZOMER 1-5 AUGUSTUS 2022
  • Dilbeek
  • 135 euro/ week

Volzet

Meer info? Klik hier