Breed leren

Breed leren

Beste leerkrachten,
 
BroM (Brede School Molenbeek) werkt aan een brede leer- en leefomgeving voor de kinderen in Molenbeek. Dit schooljaar zetten we extra in op de verbinding tussen het binnen- en buitenschools leren. We willen de leerkrachten hierin ondersteunen en vinden het heel belangrijk dat deze ervaringen van breed leren gedeeld worden. Daarom ontwikkelden we een scholenbrochure die u wegwijs maakt in het rijke aanbod voor breed leren dat Molenbeek en omstreken te bieden heeft.
 
De brochure kunnen jullie hier downloaden. Wij hopen dat deze brochure een gids mag worden om onze Molenbeekse kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten. Bij vragen, opmerkingen, aanvullingen, suggesties, ... neem gerust contact met ons op zodat wij de brochure verder kunnen aanpassen en aanvullen.

Om de omgeving van de school beter te leren kennen, hebben we een kaart aangemaakt via Google Maps. Deze kaart biedt jullie de mogelijkheid om snel te kunnen bekijken welke organisaties in de nabije omgeving van de school gelegen zijn.Wil je zelf aan de slag en ben je nog op zoek naar een partner en/of iemand die je kan ondersteunen bij het opmaken van het subsidiedossier, laat het ons dan gerust weten. Wij zijn bereid om met jullie verder te bekijken wat er mogelijk is, met welke partner jullie kunnen samenwerken en hoe de subsidies kunnen aangevraagd worden.

Bij deze nodigen we jullie ook nog eens uit om lid te worden van onze Facebookgroepen: BroM - leerkrachten lagere school | BroM - leerkrachten kleuterschool. Via deze groepen willen we jullie op de hoogte houden van de activiteiten voor scholen in en rond Molenbeek.
 
Groeten,
BroM (Brede School Molenbeek)

Scholenbrochure - breed leren