Atelier Kids

Atelier Kids

ULTIMA VEZ
8 > 12 jaar
Zaterdag 10:00 > 13:00

Sta je te popelen om mee te doen als je anderen ziet dansen? Wil je bewegen, dansen, springen, rollen, lachen of gewoonweg je goesting doen? Dan is Atelier Kids iets voor jou! Geef al dansend vorm aan jouw emoties en ontdek samen met ons wat dansen kan en mag zijn. Bij Atelier Kids maak je deel uit van een diverse groep kinderen die samen de wereld ontdekt en nieuwe werelden fantaseert! Geef toe aan de dansdrang, schrijf je in voor een fijn seizoen van Atelier Kids en kom jezelf op elke zaterdagochtend uitdagen.

Op zaterdag 29 januari begint Ultima Vez met Atelier Kids aan een nieuw participatiehoofdstuk met een gloednieuwe reeks van wekelijkse zaterdagse dansworkshops voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Schrijf je nu in door te mailen naar Gilles Noël via gilles@ultimavez.com, doe gratis mee met de eerste workshop, en leer Ultima Vez en de lesgevers nadien kennen met een drankje en een hapje in de hand (en mond).
Als danshuis verwelkomt Ultima Vez op dagelijkse basis talentvolle artiesten. Atelier kids laat zich prikkelen door leuke hedendaagse thema's die ook in de lopende producties van Wim Vandekeybus en onze nieuwe makers terugkomen. 

Gelieve ons te contacteren indien de kostprijs een belemmering vormt, dan bekijken we samen de opties. Aarzel ook niet om ons te contacteren via gilles@ultimavez.com indien u andere vragen hebt, bijvoorbeeld over de toegankelijkheid. Ook inschrijven gebeurt via Gilles.

Locatie

Ultima Vez Studio, Zwarte Vijverstraat 97, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Leeftijd

Vanaf 8 t.e.m. 12

  • Betalend,
  • Zaterdag 29/01/2022 Van 10:00 Tot 13:00. Activiteit loopt tot 04/06/2022
  • Atelier Kids
  • Molenbeek
  • Dans
  • €150 voor 15 workshops + de 1e op 29 januari is gratis

Inschrijven is nog mogelijk

Meer info? Klik hier